top of page

About Côté Déprés

Το δέρμα καθρέπτης της ζωής, επιφάνεια έκφρασης, μνήμης, ταυτότητας και εξέλιξης και όχι απλό περιτύλιγμα του οργανισμού, είναι ορατά υγιές και όμορφο, ως αποτέλεσμα της συνολικής υγείας του οργανισμού, εσωτερικής, εξωτερικής και συναισθηματικής.
 

Πιστεύουμε στην έννοια της ισορροπίας και αρμονίας και αποστολή μας είναι να προάγουμε την ομορφιά και το ευ ζην μέσω των προϊόντων που σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε καλά, γιατί η σωστή φροντίδα θα πρέπει να αποτελεί και απολαυστική εμπειρία .

Πιστεύουμε στη δύναμη της φύσης που αιώνες τώρα θεραπεύει και ανακουφίζει, προστατεύει και θρέφει, αναζωογονεί και αποκαθιστά.

Πιστεύουμε στην αξία των ελληνικών βοτάνων που λόγω εδαφοκλιματολογικών παραγόντων περιέχουν συστατικά υψηλής δραστικότητας.

 

Όραμά μας η δημιουργία προϊόντων βασισμένα στη θεραπευτική και καλλυντική ενέργεια των φυτών, βοτάνων και άλλων φυσικών προϊόντων και αποστολή μας η παραγωγή της πιο αποτελεσματικής φροντίδας του δέρματος μέσα από τη φύση, την επιστήμη και την καινοτομία.

Συνδυάζοντας τις νέες τάσεις και τεχνολογικές ανακαλύψεις στον χώρο της κοσμετολογίας μαζί με την παραδοσιακή γνώση και τη σοφία της φύσης επιλέγουμε με συνέπεια υψηλής ποιότητας ενεργά συστατικά στον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό τους και συνθέτουμε προϊόντα που προστατεύουν, αναδομούν και ενεργοποιούν τη νεότητα της επιδερμίδας αποκαλύπτοντας άμεσα τη λάμψη και την υγεία της.

Επιστημονική αξιοπιστία, φυσική προσέγγιση, κοσμετολογική ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα συνδυασμένα με απόλαυση και ευχαρίστηση κατά τη χρήση συνοψίζουν τη φιλοσοφία μας.

Κατανοώντας τις ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά και τη μοναδικότητά του, είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις και εξειδικευμένα ολιστικά προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας για καθημερινή προσωπική περιποίηση και φροντίδα.

Η σειρά Côté Déprés, στηριζόμενη στη μακρά ειδίκευση και εμπειρία μας στο χώρο της κοσμετολογίας στη Γαλλία, παρουσιάζει ένα βασικό, ολιστικό, εξατομικευμένο πρόγραμμα φροντίδας με πολυ-λειτουργικά προϊόντα, με στόχο την ευεξία και την ισορροπία του δέρματος. Με γαλλική τεχνογνωσία, από το Παρίσι στην Αθήνα, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε προϊόντα που προάγουν ένα ποιοτικό και αρμονικό πρότυπο. 

Κάθε σύνθεση έχει μελετηθεί με τη μεγαλύτερη φροντίδα και φέρει τη σφραγίδα της δημιουργού.

 

Η σειρά περιλαμβάνει δύο γκάμες προϊόντων:

- Τη βασική σειρά που στηρίζεται σε καινοτόμα και αποτελεσματικά φυσικά κυρίως δραστικά συστατικά στη βέλτιστη συγκέντρωση, εκλεπτυσμένες βελούδινες υφές και αρωματικές συνθέσεις, σε μια "sensory" και "glamorous" γενική προσέγγιση.

- Τη βιολογική σειρά Cretan Essence που στηρίζεται στη χρήση αφεψημάτων, εκχυλισμάτων και βαμμάτων κυρίως κρητικών βοτάνων,πλούσιων σε αντιοξειδωτικά συστατικά, φυτοθεραπευτικών φυτών και αιθερίων ελαίων, υψηλής βιολογικής αξίας και επιστημονικά καταγεγραμμένων. Απευθύνεται σε ευαισθητοποιημένα άτομα με οικολογική συνείδηση που ζητούν πιο αγνά, ποιοτικά και αυθεντικά προϊόντα και είναι μυημένα στη χρήση και στα χαρακτηριστικά τους. Η παλέτα των πρώτων υλών είναι σχετικά περιορισμένη και η χρήση των αιθερίων ελαίων ενισχύει τη δράση τους.

 

Ολα τα προϊόντα και από τις δύο σειρές μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμό συνδυαστικά για μεγιστοποίηση της δράσης τους.

Η έρευνα,η ανάπτυξη και η παραγωγή γίνονται στην Ελλάδα σε μικρές ποσότητες, ώστε τα προϊόντα να παραδίδονται πάντα φρέσκα.

 

Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε την άμεση επαφή μαζί σας, για να σας συμβουλεύσουμε καλύτερα και να σας προτείνουμε τη δική σας προσωπική συνταγολόγηση που να καλύπτει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δέρματός σας, ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε υποστηρίζοντας ενεργά τα προϊόντα μας.

Η Δημιουργός


Χημικός, με ιδιαίτερη αγάπη για τη φύση και τις εναλλακτικές θεραπείες, εγκαταστάθηκα στο Παρίσι, όπου σπούδασα κοσμετολογία και εργάστηκα στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης καλλυντικών προϊόντων για διάσημους οίκους για μια εικοσαετία. Πιστεύοντας στις θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών συστατικών ασχολήθηκα παράλληλα στη συνέχεια με την βοτανοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία. 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και με την προτροπή φίλων και γνωστών να δημιουργήσω ειδικά γι’ αυτούς το ιδανικό τους προϊόν, δημιούργησα τη σειρά “Côté Déprés”.

Σεβόμενη την προσωπικότητα, τις ανάγκες και την επιθυμία του κάθε ατόμου και καλλιεργώντας την προσωπική επαφή και τον συνεχή διάλογο, μελέτησα μια βασική σειρά πολυ-λειτουργικών προϊόντων, στην αναζήτηση για εξατομικευμένα προϊόντα, που τόσο με την υφή και το άρωμα, όσο και με την πολλαπλή δράση τους έχουν ως στόχο την ευεξία και απόλαυση στη χρήση, την αποτελεσματικότητα και την αναβάθμιση του δέρματος.

Η ομορφιά εξαρτάται από την προσωπική ισορροπία και αρμονία και στόχος μου είναι να δημιουργήσω συνθέσεις που όχι μόνο ενισχύουν την ακτινοβολία και την υγεία του δέρματος, αλλά που ανεβάζουν και τη διάθεση.

Η συνεχής επαφή με τις τάσεις και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και η επιθυμία να προβάλλω τα εξαιρετικής ποιότητας φυσικά προϊόντα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Κρήτης, με οδήγησαν στη δημιουργία της νέας μου βιολογικής σειράς “Cretan Essence/Essence Crétoise”. Πηγή έμπνευσης αυτής της σειράς αποτέλεσαν οι μνήμες των παιδικών μου χρόνων, η παράδοση και τα μινωικά μυστικά ομορφιάς, οι ευωδιές της κρητικής γης, οι βοτανικοί της θησαυροί και η κρητική δίαιτα.

Σας προσκαλώ να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα “Côté Déprés” τα οποία αντικατοπτρίζουν το δικό μου όραμα, βασισμένο σε προσωπικές και επαγγελματικές αξίες. Μπορείτε να εκφράσετε και σεις ερωτήματα, εντυπώσεις και ιδέες και να συμμετάσχετε έτσι στη δημιουργία νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στην δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Ντίνα Συντζανάκη

bottom of page