top of page

Τρόποι αποστολής και πληρωμής

Τρόποι αποστολής

1. Η εταιρία μας σας παρέχει προς διευκόλυνσή σας εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Εντός Ελλάδας τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν με ΕΛΤΑ ή μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας, όπως επιθυμείτε. Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μέσω ΕΛΤΑ. Ο χρόνος άφιξης της παραγγελίας εξαρτάται από το χρονοδιάγραμμα παράδοσης της κάθε εταιρίας. Κατά την αίτηση παραγγελίας σας, μπορείτε να μας γράψετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.

2. Εγγραφή και εκτέλεση της παραγγελίας

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών κατά την πρώτη σας παραγγελία εγγράφεστε ως χρήστης της Côté Déprés  συμπληρώνοντας όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που σας ζητούνται στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Κατόπιν, κάθε φορά μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία του αιτήματός σας για παραγγελία που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση του αιτήματος παραγγελίας σας εμφανίζεται η συνολική συγκεντρωτική παραγγελία σας που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία αυτής. Εφόσον προχωρήσετε στην συνέχεια στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, συνδέεστε με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποπληρωμή του συμφωνηθέντος τιμήματος. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της καταβολής της πληρωμής λαμβάνετε αυτοματοποιημένο μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας, το οποίο σας αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή  (η αντικαταβολή ισχύει μόνο εντός Ελλάδος) τότε θα λάβετε την επιβεβαίωση παραγγελίας βάσει της οποίας θα σας παραδοθούν τα προϊόντα. Σε περίπτωση επιλογής «κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό» η παραγγελία δεν εκτελείται μέχρι να πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας. Στη συνέχεια, η παραγγελία σας περνά στο στάδιο της συλλογής προς διεκπεραίωση και θα σας αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όταν τα προϊόντα δρομολογηθούν για την αποστολή τους προς την διεύθυνση παράδοσης.

3. Χρόνος, Τρόπος, Τόπος Παραλαβής

Για την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Επιβεβαίωσης Παραγγελίας μετά την ολοκλήρωσή της. Επισημαίνεται ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνον εντός εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή πλην αργίες) μεταξύ (9.00 – 19.00 τοπική ώρα) και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσής τους από την καταχώρηση της παραγγελείας είναι από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Οι παραπάνω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης δεν ισχύουν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών. Εάν κατά την παράδοση δεν βρίσκεστε στη διεύθυνση παράδοσης για να παραλάβετε το πακέτο σας, ο διανομέας θα σας αφήσει ενημερωτικό σημείωμα για την παραλαβή του. Το αντικείμενο  θα παραμείνει στους χώρους του διανομέα με δική σας ευθύνη για συγκεκριμένες μέρες και υπό τους γενικούς όρους φύλαξης του μεταφορέα. Εάν ο παραλήπτης δεν παραλάβει το δέμα, όπως ορίζεται παραπάνω, το δέμα επιστρέφεται στην Εταιρεία. Εάν και εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να του αποσταλεί εκ νέου το δέμα, στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

4. Κόστος Μεταφοράς 

 Το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας μεταφορών ανάλογα με το βάρος του αντικειμένου. Η γενική τιμολογιακή πολιτική μας είναι, η ακόλουθη: 

α) Για τις αποστολές σε όλη την Ελλάδα, με ΕΛΤΑ ή courrier, το κόστος αποστολής θα υπολογίζεται αυτόματα στη σελίδα του καλαθιού αγορών (ανάλογα με τα στοιχεία ογκομετρικού βάρους κάθε παραγγελίας) και θα περιλαμβάνεται στην αίτηση παραγγελίας σας πριν από την ολοκλήρωση και την πληρωμή. Σε περίπτωση αντικαταβολής προστίθεται η αντίστοιχη χρέωση. Στις συνηθισμένες περιπτώσεις μέχρι 2 κιλών τα έξοδα αποστολής είναι 2,50€+2€ έξοδα αντικαταβολής. 

β) Οι αποστολές στο εξωτερικό με ΕΛΤΑ  θα γίνονται αρχικά κατόπιν συννενόησης με την εταιρία μας, κατόπιν αιτήματος στην Επικοινωνία/Contact form. Τα έξοδα αποστολής για δέματα μέχρι 0.5 kg είναι 11€, μέχρι 1 kg 15.50€, μέχρι 2 kg 26€. 

γ) Για ειδικές αποστολές μπορείτε να υποβάλετε αίτηση επιθυμίας προιόντος μέσω της στήλης επικοινωνία και θα λάβετε απάντηση σχετικά με τον τρόπο αποστολής, τα έξοδα και την πληρωμή. Επισημαίνεται ότι οι όλες οι ως άνω τιμές δύναται να αλλάξουν οποτεδήποτε.

5. Δωρεάν αποστολή 

Η Δωρεάν αποστολή για παραδόσεις εντός Ελλάδος ισχύει μόνο για παραγγελίες άνω των 50€. Σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύει μόνο για παραγγελίες άνω των 150€ για παραγγελίες αποκλειστικά λιανικής. 

6. Αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης (εκτός ΕΕ)

 Τα προϊόντα που παραδίδονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ενδέχεται να υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και συναφή έξοδα, ενώ μπορεί επίσης να προστεθούν σε αυτά χρεώσεις και άλλα κόστη που επιβάλλει η εκάστοτε εθνική νομοθεσία, για τα οποία δεν φέρει ευθύνη η εταιρεία. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιες μπορεί να είναι αυτές οι χρεώσεις, αντιθέτως, ο καταναλωτής έχει περισσότερες δυνατότητες να γνωρίζει ή να ενημερωθεί για αυτές ή, τουλάχιστον, για την πιθανότητα ύπαρξής τους και για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να έχετε ελέγξει το ενδεχόμενο αυτό πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία από την ιστοσελίδα μας.

Tρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διατίθενται οι εξής τρόποι πληρωμής των παραγγελιών σας, ή με αντικαταβολή, πληρωμή με χρήση κάρτας, ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή paypal.

 

Με αντικαταβολή: Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται κατά την παράδοση των προϊόντων, στη διεύθυνση παράδοσης που μας υποδείξατε προς τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, ή στα ΕΛΤΑ. Στα έξοδα αποστολής που είναι  2,50€ εντός Ελλάδας προστίθεται  το ποσόν αντικαταβολής, που είναι 2€. 

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν παρέχεται για παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ελλάδας.

 

Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας: Οι πληρωμές των παραγγελιών μπορούν να γίνουν με τους εξής τύπους καρτών: πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard, κάρτες Maestro, εταιρικές κάρτες Visa, εταιρικές κάρτες MasterCard, προπληρωμένες κάρτες Visa, προπληρωμένες κάρτες MasterCard.

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την υποβολή της παραγγελίας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον (SSL Secure Shopping) του ηλεκτρονικού κέντρου πληρωμών (Stripe) . Στη σελίδα αυτή συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται, ήτοι τον αριθμό της κάρτας, μήνα και έτος λήξης, τον τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης και το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, και υποβάλλετε την εντολή χρέωσης της κάρτας σας.

Τα στοιχεία αυτά δεν καταχωρούνται στο Δικτυακό Τόπο της Εταιρείας, αλλά γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από την Stripe σύμφωνα με τους όρους συναλλαγών αυτής, τους οποίους και αποδέχεστε εφόσον κάνετε χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR7701401580158002320007120

Δικαιούχος: Συντζανάκη Κωστούλα 

BIC: CRBAGRAA

 

Το ποσό που θα καταθέσετε πρέπει να είναι το ακριβές ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της παραγγελίας σας (κόστος προϊόντων συν τα έξοδα αποστολής). Για την  αντιστοίχιση της πληρωμής με την παραγγελία σας είναι απαραίτητο να δώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία σας ως αιτιολογία κατάθεσης, συμπληρώνοντας αυτά τα στοιχεία στο κατάλληλο πεδίο. Η Εταιρεία ενημερώνεται από τη συνεργαζόμενη τράπεζα για την πληρωμή σας και προχωρά στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

 

PAYPAL: Μπορείτε να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής αν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό PAYPAL. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ο Δικτυακός Τόπος χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) για την ασφάλεια των πληροφοριών, των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό-κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της SSL σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό-κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία και προστατεύοντας τις πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Οι «browsers» Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στο Δικτυακό Τόπο.

bottom of page